Szybko, smacznie i kolorowo!
Proporcje należy dostosować według własnego uznania.
kolorowe pomidorki koktajlowe (lub duże)
szczypiorek
gęsta śmietana
sól, pieprz (używam czarnuszki)
Proporcje należy dostosować według własnego uznania.
kolorowe pomidorki koktajlowe (lub duże)
szczypiorek
gęsta śmietana
sól, pieprz (używam czarnuszki)
Umyte pomidorki przekroić na mniejsze części (najlepiej na pół), a szczypiorek drobno posiekać.
Całość połączyć ze śmietaną i doprawić do smaku.
(Można użyć odrobiny cukru i soku z cytryny.)
Podawać jako surówkę.
(Można użyć odrobiny cukru i soku z cytryny.)
Podawać jako surówkę.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za każdy komentarz! Postaram się odpowiedzieć na każde pytanie. Miłego dnia!